Click pentru a te abona

CNIPMMR:”Aștept investiții în zona turismului care să dezvolte zona în comuniune cu natura”

0 Shares

Astăzi, 16 septembrie a.c., s-a semnat la Tulcea un protocol de colaborare între  Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR)  și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ITI-Delta Dunării. La reuniunea desfășurată sub genericul “Susținerea dezvoltării IMM-urilor în cadrul ITI Delta Dunării – Programul Operațional Regional 2014-2020” au participat președintele CNIPMMR, Florin Jianu, Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene, reprezentanți ai IMM-urilor și ONG-urilor, oameni de afaceri, autorități locale.

Reprezentanții ADI ITI Delta Dunării au prezentat oportunitățile de afaceri pentru mediul privat în teritoriul ITI Delta Dunării – finanțarea proiectelor cu finanțare din Fondurile Europene Structurale si de Investiții.

“Cred că până la sfârșitul anului 2018 ar trebui să fim capabili să solicităm majorarea fondurilor. Trebuie să se înțeleagă faptul că județul Tulcea are obligația de a demonstra că acest instrument este posibil de dezvoltat și de implementat. Altfel, în următoarea perioadă România nu va mai avea acces la un asemenea instrument financiar. Este o șansă unică pentru noi, ca județ și, poate chiar pentru România”, a ținut să sublinieze președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ITI-Delta Dunării, Ilie Petre.

“Oamenii de afaceri tulceni și-au făcut auzită vocea acum ceva timp, atunci când au convocat autoritățile la o întâlnire pe tema impozitului pe clădiri,  iar argumentele aduse de ei nu au mai lăsat loc de interpretări. Au dovedit că se pot mobiliza iar prezența lor în număr mare astăzi, la dublul eveniment care lansează Patronatul IMM-urilor Tulcea și prezintă o potențială sursă de finanțare, ne dă speranța că vor folosi instrumentul ITI pentru dezvoltarea afacerilor și o evoluție economică pozitivă a județului nostru” a declarat Dumitru Mergeani, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea.

Președintele  CNIPMMR, Florin Jianu și-a declarat speranța că ITI – Delta Dunării va deveni funcțional încă din această iarnă și  mediul privat va accesa toți banii, “să demonstreze în felul acesta că un instrument cum este ITI – Delta Dunării, este cu adevărat unul de succes. Aștept investiții în zona turismului, instrumente inovatoare în domeniu, care să dezvolte zona în comuniune cu natura. Să nu vedem în deltă blocuri, betoane ci construcții tradiționale”.

ITI – Delta Dunării are un buget alocat de Comisia Europeană în cuantum de 1,1 miliarde euro.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com