Click pentru a trimite e-mail

Clubul Amiralilor Constanța și Liga Navală Tulcea: onoare și respect pentru Contraamiralul (r.) Ioan Stoica la împlinirea vârstei de 90 de ani

0 Shares

Untitled-1Decanul de vârstă al rezerviștilor tulceni, Contraamiralului (r.) Ioan Stoica a participat la acțiunea organizată de Clubul Amiralilor Constanța și Liga Navală –filiala Tulcea cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani..

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai administrației publice județene și locale, cadre militare active , în retragere și în rezervă, veterani și elevi militari.

Este un moment deosebit de important pentru noi, tulcenii, pentru rezerviștii din acest colț al României, pentru viața militară din zona Dobrogei:  suntem aici să îi transmitem cele mai calde urări decanului de vârstă al veteranilor tulceni.

       Le mulțumesc, în numele administrației publice județene, reprezentanților Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere pentru acest gest extraordinar de frumos făcut în semn de respect față de tot ce reprezintă contraamiralul de flotilă Ioan Stoica, un om care și astăzi poartă, cu mândrie, haina militară: cinste, onoare, curaj, devotament, patriotism. Mulți ani înainte, sănătate, liniște sufletească, alături de familie și cei dragi!” , a urat venerabilului marinar vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat.

Ioan Stoica și-a dedicat întreaga viață statului român: după o carieră în armată, a ieşit la pensie în 1978, ultimul grad fiind  cel de comandor. În 1990 a devenit membru în consiliul judeţean al veteranilor de război iar în perioada  2002 – 2011 a fost preşedinte al  acestei organizații (titlu pe care îl păstrează  onofiric în prezent).  În încheierea acțiunii , Fanfara Forțelor Navale Române a oferit un dar inedit sărbătoritului – un recital de cântece marinărești, apreciat de întreaga audiență.

În urmă cu doi ani am realizat un amplu interviu cu domnul Contraamiral(r) Ioan Stoica și a fost difuzat pe Radio România Actualități un reportaj numit generic “Eroi au fost, eroi sunt încă” pe care vă invit să-l ascultați.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com