Click pentru a te abona

„Clean waters 2020”- braconaj piscicol sancționat cu amenzi de 32.400 lei

În perioada 17-18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat acțiuni, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru respectarea normelor privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2.

Astfel, au fost legitimate peste 150 de persoane, de asemenea fiind verificate peste 25 de autoturisme și 10 trenuri de marfă.

În urma activităților, polițiștii de la transporturi au aplicat 105 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei, dintre care 68 la Legea 55/2020, 14 la Legea 61/1991, 12 la O.U.G. 195/2002, 3 la Legea 333/2002, 4 la O.U.G. 97/2005.

În aceeași perioadă, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au acționat, împreună cu polițiști din cadrul Gărzii de Coastă și reprezentanți ai A.N.R., în baza planului de acțiune „Clean waters 2020”.

Astfel, polițiștii au legitimat 45 de persoane, fiind verificate 9 nave și 3 agenți economici de pe raza de competență.

În urma activităților, polițiștii au constatat o infracțiune (braconaj piscicol) și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.400 de lei.

În plus, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, o ambarcațiune și un motor de ambarcațiune.

Totodată, au fost testate, cu aparatul etilotest, 16 persoane care se aflau în timpul serviciului, la bordul navelor controlate, nefiind constatate probleme în acest sens.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com