Click pentru a te abona

Cine conduce noul PNL de facto (?!)

0 Shares

Comitetul Judetean Executiv al PNL Tulcea va avea un numar de 25 de membri, 13 de la fostul PDL si 12 de la fostul PNL ne informează (noul) PNL printr-un comunicat după  Consiliul National de sâmbătă, 31 ianuarie a.c.

Untitled-1

In ceea ce privește organizațiile locale acestea sunt conduse de doi copreședinți. De asemenea, conducerea organizațiilor locale este asigurată de comitetul local executiv și de biroul politic local comasat paritar. Și în cazul Comitetului executiv de la nivel local sunt stabilite anumite criterii pentru membri din care este alcătuit, în funcție de existența sau inexistența unui primar din partea celor două partide.

În cadrul Comitetului executiv județean și local, secretarul general va fi secretarul general al partidului cu ponderea mai mare (PDL), iar secretarul general al partidului cu ponderea mai mică este secretar general adjunct(PNL).

Termenul de inființare a Comitetelor județene executive este 28 februarie, iar al Comitetelor locale executive este 31 martie.
Membrii Comitetelor executive județene și locale își păstrează funcțiile din Birourile județene și locale ale fostelor partide. La desemnarea membrilor CJEX, fiecare partid va desemna și câte doi supleanți, care vor fi cooptați în CJEX în cazul vacantării unei poziții.

Cea de-a doua rezoluție adoptată la Consiliul Național al PNL stabilește atribuțiile Biroului politic județean, Biroului politic local ale Comitetului județean executiv și ale Comitetului local executiv.

Comitetul judetean executiv organizează și conduce întreaga activitate internă a partidului la nivel județean între două ședințe consecutive ale BPJ.

Delegația tulceană formată din 14 membri a votat în unanimitate documentele Consiliului National

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com