Click pentru a te abona

CHRISTMAS PARTY PERFORMERS, daruri pentru susținerea și motivarea elevilor performeri din municipiul Tulcea

620 Shares

autor Geta Negrișanu

Primăria Municipiului Tulcea a organizat miercuri, 18 Decembrie 2019,  CHRISTMAS PARTY PERFORMERS, parte a Programului „Sustinerea si motivarea elevilor performeri din municipiu”. Acțiunea a fost susținută de: Banca Transilvania,  ORANGE Community, Asociația  Totul este posibil, Asociația  Potențial în Educație.

Au fost invitați 35 de elevi, de la opt școli și licee din municipiul Tulcea iar Moșul, exigent și darnic după cum îl știm, a acordat burse și daruri celor mai merituoși

  1. LUCA POPESCU-multiplu laureat la olimpiadele naționale la matematică, fizică, română, chimie (Scoala IL Caragiale)
  2. ANDREEA ALEXE– laureat la Olimpiada de geografie (Școala Constantin Găvenea)
  3. ARIADNA ȘOAVĂ– olimpică la nivel național pentru limba rusă modernă (Colegiul Dobrogean Spiru Haret)
  4. ELIZA STOIAN– Premiul 2 la Concursul Național Kangoroo, Premiul Il Concursul Național LuminaMath, participare Olimpiada de matematică – faza națională, media generala 10 la clasă (Liceul Teoretic Ion Creangă)
  5. ANDREI STEREA– atletism, de 4 ori campion național la 1500 si 3000 m în 2019 și campion balcanic la 1500 m, multiplu campion național la cross.
  6. PAULA BENU– olimpică la limba română, premiul 1/ județ, participare faza națională (Colegiul Dobrogean Spiru Haret)
  7. ALEXANDRA ȚĂRAN – dans, trupa LET’ S GO, multiplă medaliată la nivel național și internațional la concursuri de profil.
  8. ALBERT PĂNUȚĂ– karate Nippon Budo Sport, multiplu medaliat național la concursuri de profil.
  9. ISABELLA COMAN– șah, multiplu medaliată (individual și cu echipa), la campionatele naționale de șah și la olimpiada de șah.
  10. ALEXANDRA PETROF– olimpică, Școala Alexandru Ciucurencu.
  11. MAIA MITITELU– canto, corul ADAGIO, Școala IL Caragiale, multiple distincții la concursurile de profil.

O bursă specială a Moșului a ajuns la un veteran al învățământului tulcean, profesorul Ion Tutilă, care are aproape o jumătate de secol în slujba educației. Domnia sa are 73 de ani și a predat matematica generații după generații (Profesor de matematică la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” din 2016 A predat matematică la Școala Beștepe, Liceul ”Henri Coandă”, Scoala Grigore Antipa, Liceul Pedagogic, Liceul Ion Mincu 1974-1989, Director Școala Beștepe 2001-2005, Director Liceul ”Henri Coandă”)

„Mă bucur din suflet să văd atâția copii minunați, atâta performanță, urmare a unei activități susținute cu multă muncă și seriozitate. Probabil, cu nenumărate renunțări (!) dar, eu, în calitate de părinte și de dascăl vă asigur că merită tot efortul. Felicit din tot sufletul copiii, tinerii, dascălii, părinții și mulțumesc celor care ne-au sprijinit pentru organizarea acestui eveniment absolut special și onorant” a declarat Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea.

620 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

1 Comentariu
Vechi
Noi Cele mai votate
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Mosul daca era asa de „exigent si darnic” trebuia sa ii cheme la party doar pe cei pe care i-a premiat adica cei 11. Desi nu inteleg cum i-a ales pe cei 11 din 35 de olimpici. Ceilalti 24 de copii s-au simtit dezamagiti si jigniti si au zis ca si-au batut joc de ei.Multumim dlui Primar pentru felicitari si cozonac.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com