Click pentru a te abona

CExN al PSD a validat candidadura fostului ministru Eugen Teodorovici la Tulcea: va ocupa prima poziție la Senat

0 Shares

*S-a avut în vedere ca listele de candidați ale PSD să fie profesionalizate, pentru ca toate comisiile de specialitate din Parlament să fie populate cu reprezentanți ai PSD-ului care sunt foarte bine pregătiți pe acea specializare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunţat că membrii CEx au aprobat, cu unele modificări, listele cu candidaţi propuse de către organizaţiile judeţene. “Pe noi ne-a interesat să avem o listă de oameni noi, oameni așezați, o echipă care să funcționeze în fiecare județ. Acesta a fost motivul pentru care am anunțat public că nu vreau să impun eu oameni pe listă ca președinte, ci vreau să fie dezbateri în organizație, unde pot apărea și tensiuni, că este firesc, și care să se finalizeze cu un vot, pentru că acel vot îi dă legitimitate celui care vine în Parlament” a declarat liderul social democrat, Liviu Dragnea.

teodorovici02

“S-a avut în vedere ca listele de candidați ale PSD să fie profesionalizate, pentru ca toate comisiile de specialitate din Parlament să fie populate cu reprezentanți ai PSD-ului care sunt foarte bine pregătiți pe acea specializare. Am convenit împreună cu colegii de la Tulcea ca unul dintre specialiștii partidului în economie, finanțe fonduri europene, unul dintre cei mai pregătiți miniștri, Eugen Teodorovici să candideze la Tulcea din următoarele motive: la Tulcea exista, după cum știți, o dinamică  dintr-aceasta, comunicațională, mai ales în ultima perioadă, care vizează un mecanism integrat de finanțare cu sume foarte mari din bugetul Uniunii Europene (ITI Delta Dunarii).Vorbim despre un proiect pilot pentru România care trebuie să reușească și mă bucur odată în plus pentru această șansă pe care o au tulcenii.  Sunt finanțări  alocate pentru acea zonă, pentru Delta Dunării și pentru cea mai mare parte din județul Tulcea, peste un miliard de euro, în jur de un miliard și două-trei sute de milioane de euro. Este important pentru autoritățile de-acolo și pentru toți cetățenii din județul Tulcea să fie un parlamentar cu experiență atât în fonduri europene, cât și în bugetul de stat și nu numai, care să îi ajute să continuie în ritm alert, pentru că implementarea acelui program este vitală atât pentru Delta Dunării, cât și pentru întreaga Românie” a mai spus Dragnea.

“Sunt reprezentanți din partea societății civile, oameni pe care îi apreciez foarte mult, foarte mulți tineri, sunt atât de mulți tineri încât o să vă dăm numele, sigur o să aveți acces la aceste nume, dar nu sunt oameni foarte cunoscuți, tocmai pentru că sunt tineri. N-am alergat după mari personalități. Ne-a interesat foarte mult să deschidem partidul, am reușit la alegerile locale să avem peste 22 de mii de candidați noi din cei 44 de mii, iar acum pe aceste liste, așa cum am anunțat din vară, procentul este mult mai mare, se apropie de 70%, 68% pentru locurile considerate eligibile și mult peste 70% pentru întreaga listă” a conchis liderul social-democrat.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

2 Raspunsuri la CExN al PSD a validat candidadura fostului ministru Eugen Teodorovici la Tulcea: va ocupa prima poziție la Senat

 1. alex 26 octombrie 2016 at 10:31

  Succes!!!!

  Răspunde
 2. ION LAZIA 28 octombrie 2016 at 10:50

  Negociere între interesele lui Dragnea şi Teodorescu …

  Dragnea şi-a dorit impunerea unui apropiat, Teodorovici iar Teodorescu impunerea unui alt apropiat, Lucian Simion, fost prefect pnl, fost guvernator psd, fost candidat psd pentru primăria Tulcei.

  Cine pierde?
  Tulcea a mai avut candidaţi de la centru impuşi de PSD, PRM ori PDL.
  PSD – Bogdan Niculescu Duvăz şi Constantin Niculescu identificat cu ACR
  PRM – Nati Meir
  PDL – impunând şi el pe băiatul lui Roşca Stănescu şi un fost deputat de Braşov

  În plan politic au pierdut organizaţiile ce au făcut astfel de propuneri,
  dar cel mai mult a pierdut judeţul pentru că interesele nu i-au fost reprezentate.

  De ce PSD, în fapt Teodorescu, a sacrificat-o pe doamna doctor Zaharcu pentru a îl impune pe Lucian Simion? Există o singură explicaţie, apartenţa lor la aceeaşi lojă masonică.

  Este bine pentru PSD Tulcea? Eu unul nu cred, dar dacă doamna Andaluzia Lucia nu se va retrage Lucian Simion nu va ajunge deputat. O va mai sacrifica Teodorescu încă o dată?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com