Click pentru a te abona

Ceremonie de trecere în corpul ofiţerilor la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

0 Shares

Luni, 6 noiembrie a.c., începând cu ora 08.30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, s-a desfăşurat ceremonia de trecere a doi subofiţeri, în corpul ofiţerilor.

Cu această ocazie, pe platoul din incinta unităţii,  s-a prezentat onorul inspectorului şef şi s-a întonat Imnului Naţional al României. În continuare, inspectorul şef domnul colonel Ion BORDEI, a dat citire Ordinelor Ministrului Afacerilor Interne pentru înaintarea în gradul de sublocotenent, a plutonierului major Mitu Iulian şi a plutonierului adjutant Tarbu Dumitrel.

Plutonierul major Mitu Iulian a promovat concursul organizat pentru ocuparea postului de ofiţer specialist II la Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică iar plutonierul adjutant Tarbu Dumitrelconcursul organizat pentru ocuparea postului de ofiţer specialist II în cadrul Compartimentului Marketing şi Achiziţii, cu recrutare din sursă internă prin trecerea în corpul ofiţerilor a maiştrilor militari şi subofiţerilor care au îndeplinit condiţiile legale prevăzute de actele normative în vigoare.

Inspectorul şef le-a mulţumit pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent, i-a felicitat pentru avansarea în grad şi le-a urat mult succes în carieră.

În conformitate cu art. 3 din legea nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com