Click pentru a te abona

Cercetați pentru braconaj cinegetic în zona Rezervației naturale Lacul Traian

3 Shares

Polițiștii tulceni au depistat șase bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. De la cei în cauză au fost ridicate cinci arme de vânătoare, 1.210 cartușe și vânatul.

Veri, 4 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic, în zona Rezervației naturale Lacul Traian din apropierea localității Traian, comuna Cerna, județul Tulcea.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 46 și 52 de ani, cetățeni libanezi, care efectuau activități de vânătoare în zona protejată, însoțiți de un bărbat de 56 de ani din județul Constanța.

În cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 arme de vânătoare, peste 1.200 cartușe și vânatul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, conform art. 42, din Legea nr. 407/2006, privind vânatul și a protecției fondului cinegetic.

Cercetările continuă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com