Click pentru a te abona

„Centenar prin Înfrățire”: Acord semnat între Județul Tulcea, România, cu Raionul Soroca, R. Moldova în zi de mare sărbătoare

18 Shares

Marți, 14 august, la Sala Dobrogea, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și președintele Consiliului Raional  Soroca, Ghenadie Muntean au semnat Înțelegerea de cooperare dintre Județul Tulcea și Raionul Soroca, în prezența secretarului de stat Veaceslav Șaramet, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

„A fost un moment absolut deosebit, cu o mare încărcătură emoțională. S-a stabilit o se realiza în perioada imediat următoare o serie de relații de  colaborare în domenii privind cultura, educația, sănătatea, administrație publică  locală, mediu, economie și investiții, sport, turism, agricultură. „Suntem onorați să fim alături de dumneavoastră la un eveniment istoric, ziua eroilor marinari. Se spune că acea țară care nu își cinstește eroii nu are viitor. Vă mulțumesc pentru invitație. Pentru noi, Raionul Soroca, este o onoare că suntem primul raion din Republica Moldova care va semna un acord de colaborare și înfrățire cu Județul Tulcea” a spus președintele Consiliului Raional  Soroca, Ghenadie Muntean care a mai subliniat faptul că în an Centenar moldovenii din Soroca au simțit că au fost primiți de frați oriunde au venit în România. În contextul marii noastre sărbători naționale, la inițiativa Ministerului pentru Românii de Pretutindeni de a organiza campania „Centenar prin Înfrățire”, campanie de înfrățire a județelor din România și a sectoarelor Municipiului București cu unități administrativ-teritoriale similare din statele unde există comunități de români, Consiliul Județean Tulcea se înfrățește în acest an nu numai cu Raionul Soroca, ci și cu Raionul Cahul din Republica Moldova” a spus deputatul social democrat Mirela Furtună, secretat al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților după reuniunea de la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com