Click pentru a te abona

Ceața densă face victime: 22 persoane afectate dintre care două încarcerate, prinse sub un microbuz răsturnat (au decedat)

388 Shares

UPDATE: Un bărbat în vârstă de 37 de ani și o tânără de 18 ani au murit striviți iar 20 de pasageri au fost transportați la spital cu vătămări corporale grave.

În urmă cu puțin timp un accident grav rutier s-a petrecut pe DN38, Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor.

Din primele constatări de la fața locului două persoane sunt (încarcerate) prinse sub microbuz și mai multe persoane (patru sau cinci) sunt rănite, 20 persoane sunt afectate.

Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.

La fața locului se află opt ambulanțe, o autospecială de transport  victime multiple, o autospecială de stingere și autospeciala de descarcerare.

Cercetarea IPJ Constanţa este în plină desfășurare, vom reveni cu informații.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com