Click pentru a te abona

Ziua Națională a Republicii Socialiste Vietnam sărbătorită la București

20 Shares

“Cu prilejul celei de-a 73-a aniversări a Zilei Naționale a Republicii Socialiste Vietnam sărbătorite într-un cadru oficial la Clubul Diplomatic din București, am avut onoarea de a participa împreună cu colegii mei deputați, Neață Eugen și Băisanu Sandu din Grupul parlamentar de prietenie cu R.S. Vietnam la o recepție organizată de  E.S. Tran Thanh Cong, ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România și de a adresa felicitări poporul vietnamez pentru reușitele marcate în diverse domenii de activitate” a declarat deputatul social democrat Simion Lucian Eduard, membru al Grupului   parlamentar de prietenie cu R.S. Vietnam.

În alocuțiunile rostite s-a subliniat semnificaţia deosebită a stabilirii relaţiilor diplomatice, cursul continuu ascendent al acestora, atenţia constantă acordată dezvoltării lor în continuare şi dinamica imprimată ansamblului cooperării bilaterale de transformările social-politice şi economice din cele două ţări, în ultimii 20 de ani.

“După cum bine știți, românii apreciază orice oportunitate de apropiere cu partenerii noștri din Asia și de a cunoaște mai bine cultura, viața, tradițiile și credințele acestora drept pentru care promovăm și încurajăm de asemenea cooperarea inter-universitară pe proiecte de interes comun, precum și mobilitatea studenților și a profesorilor aflați în vizită.

Doresc să reamintesc faptul că în contextul relaţiilor de înfrăţire cu provincia vietnameză  Ben Tre, relaţie pecetluită în urma semnării acordului de cooperare cu reprezentanţii conducerii administrative din Ben Tre, la Milano, pe data de 16 octombrie 2014, în cadrul celui de-al X-lea summit al  ASEM (Asia – Europe Meeting) Consiliul județean Tulcea a semnat un Memorandum în cadrul vizitei făcute la invitația autorităților din Ben Tre.

Prin semnarea  acestui memorandum, cele două părți s-au angajat să coopereze, în principal, în activitățile relevante din sistemul de cooperare Mekong –Dunăre, în conformitate cu cadrul de cooperare ASEM, inclusiv în cadrul proiectelor conexe coordonate de agenții importante din Vietnam și UE și sprijinite de UE, cum ar fi cele din domeniul gestionării resurselor de apă, a protecției mediului, conservării biodiversității, problemelor transfrontaliere de mediu, ecoturism, așa cum este prevăzut în Anexa la Înțelegerea de cooperare între județul Tulcea din România și Provincia Ben Tre din Republica Socialistă Vietnam. În acest context, judeţul Tulcea oferă  sprijinul şi expertiza în vederea  implementării proiectului  intitulat „Crearea unei Zone Pilot de Conservare a Biodiversităţii pentru un Ecoturism Durabil şi a unui Centru de Informare privind Dezvoltarea Turismului în Delta Mekong” a mai spus deputatul Simion Lucian Eduard.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com