Click pentru a te abona

Ce se întâmplă cu pensiile, de la 1 septembrie 2020. Trebuie să avem grijă de pensionari, să le creștem pensiile fără să îi mințim și să  păstrăm stabilitatea financiară și economică a României

371 Shares

Ludovic Orban a făcut un anunț important în ceea ce privește majorarea pensiilor. Premierul a specificat că mărirea va avea loc de la 1 septembrie, chiar dacă economia nu se situează la cote de performață urmare a pandemiei de coronavirus ce a provocat o criză sanitară fără precedent.

Pensiile vor crește cu siguranță de la 1 septembrie 2020. Va fi o majorare și acest lucru este cu atât mai important de reținut cu cât această creștere se va întâmpla în vremea crizei economice majore provocată de pandemie în toată lumea, nu doar în România. La finalul lunii iunie vom cunoaște procentul cu care acestea vor fi majorate.

O creștere de pensii adevărată trebuie să țină cont de realități. Față de finalul lui 2019, acum ne aflăm în una dintre cele cea mai grave crize mondiale din ultimele decenii. Legea pesedistă de majorare a pensiilor de la 1 septembrie nu avea precizată sursa de finanțare. Tocmai de aceea la guvern se lucrează acum pe mai multe scenarii de creștere a pensiilor, fiecare cu riscurile financiar-bugetare aferente. Decizia va fi luată cu maxim de responsabilitate pentru pensionari și pentru viitorul țării. Trebuie să fim foarte atenți să avem grijă de pensionari, să le creștem pensiile fără să îi mințim ca pesediștii și să  păstrăm stabilitatea financiară și economică a României.

Părinții și bunicii noștri știu foarte bine cum se ține un buget al familiei, văd cu ce greutăți se confruntă acum, în criză, fiicele și fiii lor. Știu ce se poate și ce e păcăleală. Vor aprecia o majorare de pensii realistă și nu vor fi păcăliți de pesediști pentru că s-au fript destul cu minciunile lor.

Guvernul PNL îi respectă pe pensionari si tocmai de aceea obiectivul lui este ca toate creșterile de pensii viitoare sa fie adevărate, sustinute de resursele reale ale unei economii sănătoase, bazate pe investiții masive și un sector privat dinamic și competitiv.

Vasile Gudu, Deputat PNL Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com