Click pentru a te abona

Ce s-a întâmplat cu deținutul evadat de la Penitenciarul Tulcea

62 Shares

În dimineața zilei de luni, 22 Aprilie a.c., deţinutul Samir Regep,  de 32 de ani, condamnat definitiv la 8 ani, 9 luni la închisoare pentru tentativă de omor, a evadat de la un punct de lucru din zona haldei de șlam situată în extravilanul municipiului Tulcea.

După alarmarea generală s-au instituit filtre pe toate rutele de transport, au început căutările pe toate potențialele zone de deplasare și s-a deschis o anchetă internă pentru a se stabili condițiile în care s-a petrecut evenimentul.

“Luni, 22.04.2019, în jurul orei 08.30, s-a constatat că deţinutul Regep Samir, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 8 ani, 8 luni și 273 zile la închisoare pentru tentativă de omor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Mineri, județul Tulcea. Facem precizarea că acesta era clasificat în regim semideschis.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Tulcea şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea” se arăta într-un comunicat de presă al Penitenciarului Tulcea.

*În jurul orelor 11,30, deținutul care a părăsit punctul de lucru a fost capturat în jurul de către o echipă a Penitenciarului Tulcea, în zona Frecăței – Cataloi, județul Tulcea.”

62 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com