Click pentru a te abona

Cati bani cheltuie angajații din județul Tulcea pentru cadourile de Secret Santa

0 Shares

Canile cu mesaj se afla pe primul loc in topul darurilor pe care cauta sa le cumpere angajatii din judetul Tulcea in preajma Craciunului, cu ocazia Secret Santa, traditie americana devenita extrem de populara in ultimii ani si pe plan local.

Tot mai multe companii din Romania au adoptat ziua Secret Santa, in care angajatii isi acorda reciproc daruri, in urma unei trageri la sorti. De regula, reprezentantii companiilor stabilesc un buget in care trebuie sa se incadreze angajatii participanti la Secret Santa.

Un angajat din Tulcea va cheltui, in medie, intre 50 si 60 de lei pentru cadoul pe care o sa-l faca unui alt coleg de birou, cu ocazia zilei Secret Santa de anul acesta, arata un studiu realizat de Giftforyou.ro, un magazin online de cadouri, care comercializeaza, printre altele si daruri corporate. Analiza magazinului online a luat in considerare si cautarile inregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, in perioada octombrie – noiembrie 2017, comparativ cu intervalul octombrie – noiembrie 2016.

„Interesul romanilor pentru Secret Santa este din ce in ce mai ridicat, iar acest lucru se vede si prin evolutia anuala a bugetului pentru cadouri. La nivelul intregii tari, angajatii din Romania vor aloca un buget mediu de 70 de lei pentru Secret Santa 2017, cu pana la 20% mai mult decat anul trecut. In cel mai rau caz, bugetul per cadou pentru Secret Santa 2017 este cel putin la nivelul celui de anul trecut. Angajatii nu sunt dispusi doar sa aloce mai multi bani pentru cadourile colegilor, cu ocazia Secret Santa, ci si sa se documenteze mai bine, aspect vizibil si in timpul tot mai mare pe care il petrec la noi pe site, in cautarea darului perfect”, declara Raluca Pencu, director de marketing si vanzari in cadrul Giftforyou.ro.

Ce tipuri de cadouri vor sa cumpere angajatii din judetul Tulcea

Cand vine vorba de cani cu mesaj pe care sa le cumpere colegilor de serviciu cu ocazia Secret Santa, pe primele trei locuri in topul preferintele angajatilor din Tulcea se afla cele cu mesaj precum  “Screw you” sau “I was naughty”. Salariatii din acest judet mai sunt interesati sa cumpere si cani cu modele tematice, cum ar fi Mos Craciun, snowman, reni si stelute. Toate aceste tipuri de cadouri mentionate anterior au crescut intre octombrie si noiembrie 2017, fata de perioada similara a anului trecut, in ceea ce priveste numarul de cautari pe Google.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com