Click pentru a te abona

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor: „Spun de pe acum, podul frumos și nou peste Dunăre de la Brăila va rămâne muzeu timp de un an”

Spun de pe acum, un an va rămâne podul frumos, nou, al treilea ca lungime pod suspendat din Europa… va rămâne un an, 2023 dacă nu mă înșel… va rămâne un muzeu, acel termen pe care l-am popularizat. Asta ca urmare a unor inacțiuni din trecut pe care acum încercăm să le reparăm din mers”, a explicat Drulă în cadrul unui interviu acordat hotnews.ro

La întrebarea dacă se poate face ceva în acest sens, ministrul Drulă ne-a asigurat că încearcă „Asta și încercăm. De aia și apare acum acea autorizație de construire de 7 km, poate reușim să fie mai puțin de un an de zile. Când spun aceste termene nu înseamnă că sunt resemnat cu ele.

Unde se poate încerc să aduc lucrurile în zone mai bune. Dar nici să spun, cum aruncă politicienii, deobicei „Va fi totul bine, gata. Într-o lună terminăm autostrăzile”. Spun lucrurile realist. V-am spus: onestitate, reformă, eficiență și profesionalism, astea sunt coordonatele echipei de la ministerul Transporturilor”, a mai spus ministrul Drulă.

“Construcția podului crește frumos. Ultima actualizare de date privind stadiul stadiul lucrărilor pentru cel mai mare pod din România, Podul peste Dunăre Tulcea – Brăila, pentru săptămâna trecută ne relevă faptul că înălțimea picioarelor podului a ajuns la aproximativ 165m pentru malul tulcean și 186m pentru malul din Brăila, din totalul de 192m fiecare.

Lucrările de betonare a picioarelor podului avansează cu 2m înălțime la fiecare 24h, întregul proces fiind ghidat prin laser.

În scurt timp va urma ridicarea grinzilor pentru picioare, iar apoi vor fi adăugate cablurile de ancorare pentru a susține tablierii care formează sistemul de rezistență metalic și care vor forma calea de circulație a podului. Așadar, lucrările continuă! Bine! Termenele pentru finalizarea lucrărilor sunt decembrie 2021 pentru secțiunea 2, podul suspendat, și decembrie 2022 pentru întregul contract” a declarat și Horia Teodorescu,  Președintele Consiliului Județean Tulcea. 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com