Click pentru a te abona

Cât mai tăiați din bugetul extrem de firav pentru Învățământ? Succesul sistemului educațional este singura cale de supraviețuire a acestei țări

191 Shares

Dat fiind faptul că vorbim despre educație, îndrăznesc să vă rog ceva. Când veți identifica măsurile, să nu uitați că e nevoie de standarde, de tehnici, de metode, de instrumente și de motivație. Mai mult decât atât, îmi doresc, ca și dumneavoastră, doamnă Prim-Ministru, sper, ca nicio măsură menită să reformeze să nu conțină confuzii, erori, ambiguități, dedesubturi ori lacune.

O problemă gravă cu care ne confruntăm este abandonul școlar, care în ultimii ani a atins o rată alarmantă , fiind una dintre cele mai mari în Uniunea Europeană.

Nu ne putem permite acest lucru ca societate . Succesul sistemului educațional este singura cale de supraviețuire a acestei țări , eșecul fiind o involuție a societății noastre. Într-o viziune pe termen lung dorim un sistem de învățământ așezat pe un făgaș predictibil și care are în centru elevul (studentul).

Solicit Guvernului Dăncilă , cât și noului Ministru , să vină cu un plan urgent de măsuri de reorganizare a sistemului, după haosul generat de numeroșii săi predecesori , în nici trei ani de guvernare !

Obligația actualului Guvern este să suplimenteze bugetul Educației, nu să-l amputeze cu doar cinci săptămâni înainte de deschiderea școlilor !

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com