Click pentru a te abona

Câștigătorii Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii Dezbat”

414 Shares

autor Geta Negrișanu

După etapa județeană a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii Dezbat”, 36 de elevi din cele 6 licee înscrise în competiție, grupați în echipaje de câte 3 elevi, au argumentat, ”pro” și ”contra”, pe moțiuni.

Temele abordate: obligativitatea votului pentru a crește calitatea democrației în România, introducerea de amenzi pentru utilizatorii casnici care nu colectează selectiv deșeurile, cooperare versus competiție pentru obținerea progresului școlar, imigranții o soluți viabilă pentru reducerea deficitului de forță de muncă din România. 14 arbitrii, profesori coordonatori ai echipajelor înscrise în concurs, au arbitrat confrunările de idei și argumente susținute cu dovezi, în meciurile jucate cu pasiune și implicare de tinerii ”debateri”.

Câștigătorii ediției 2019 la secțiunea ”Începători” sunt: Locul I – Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret” Tulcea, profesor coordonator Baciu Gabriela; Locul II – Liceul Teoretic ”Gheorghe Munteanu Murgoci” Măcin, profesor coordonator Colioglu-Matei Mariana, Locul III – Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea, profesor coordonator Sava Gabriela; iar la secțiunea ”Avansați”, Locul I – Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret” Tulcea, profesor coordonator Pîrîu Andreea Mihaela; Locul II – Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea, profesor coordonator Pavel Lavinia Emilia; Locul III – Colegiul Economic ”Delta Dunării” Tulcea.

În urma etapei județene, echipele de pe primul loc, de la fiecare secțiune, ne vor reprezenta județul în etapa naţională a competiției, ce se va desfășura la Piatra-Neamț, în perioada 8-13 iulie 2019.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com