Click pentru a trimite e-mail

Case în flăcări în zona de răsărit a centrului istoric din municipiul Tulcea. Intervenție de amploare a pompierilor

*UPDATE: Au fost afectate șase gospodării*Sunt cercetate cauzele care au provocat incendiul

În după-amiaza zilei în care pompierii își sărbătoresc ziua (13 Septembrie-Ziua Pompierilor din România), a fost semnalat un incendiu puternic din zona de est a centrului istoric din municipiul Tulcea (în zona colegiului Spiru C. Haret și a fostului Consulat Turcesc de pe Str. Gloriei),  flăcările au cuprins rapid mai multe case (trei, conform primelor informații oferite de ISU Tulcea).

S-a intervenit inițial cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțimi, o autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție sub comanda  inspectorului șef, Colonel Petrov Daniel pentru ca apoi să fie solicitat ajutorul a încă două autospeciale de la SPSU ALUM SI VARD, și a unei autospeciale de stingere de la Stația de pompieri Babadag.

Clădirile sunt foarte apropiate una de alta în întreaga zonă astfel încât intervenția pompirilor pentru limitarea și stingerea incendiului a fost deosebit de dificilă.

Nu au fost identificate victime și s-a început o anchetă pentru stabilirea modului în care s-a produs incendiul.

Vom reveni cu amănunte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.