Click pentru a te abona

Care sunt riscurile la care expuneți România în cazul în care am fi prima țară din Uniunea Europeană care ar decide să-și mute reprezentanța diplomatică de la Tel Aviv la Ierusalim(?!)

0 Shares

Există numeroase argumente de politică internă și externă expuse și declarate de oameni avizați în materie care susțin efectele negative ale unei posibile mutări a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.  

Domnule Dragnea, sunteți polivalent în detrimentul României și al românilor. Sunteți președinte de partid, al treilea om în stat, șeful Guvernului sub acoperire și, mai nou, ministru de externe. Aveți cunoștințe de drept internațional? Cunoașteți rezoluțiile Consiliului de Securitate al ONU? Aveți noțiunea responsabilității unui stat membru care va exercita Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene?

Se pare că nu. Altfel nu ați proceda,  așa cum o faceți de prea mult timp, fără să vă pese și fără să aveți  reprezentarea propriilor declarații. Ne puteți comunica care din atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vă îndreptăţește să decideți în acest sens? Ați anunțat faptul că Guvernul a luat deja decizia, iar doamna premier ne spune că a aflat, tot de la televizor, că s-a mutat Ambasada.

Nimic nu justifică graba acestei mutări. Sunt greu de înțeles pentru Domnia Voastră care sunt riscurile la care expuneți România în cazul în care am fi prima țară din Uniunea Europeană care ar decide să-și mute reprezentanța diplomatică.

Articolele 80 și 91 din Constituție, comunicatul Administrației Prezidențiale, punctul de vedere al Comisiei Europene nu stau în calea intereselor personale ale unui om  fără viziune.

Domnule Dragnea,  nu puteți continua în acest fel! Este o nouă imensă bătaie de joc la adresa românilor, care trebuie să înceteze. Nu aveți dreptul și cred, cu tărie, că nu puteți distruge viitorul acestei țări.

Gudu Vasile/Deputat PNL/Declarație politică

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com