Click pentru a trimite e-mail

Candidatura lui Rareș Bogdan, validată de Partidul Național Liberal la un mega-eveniment

Partidul Național Liberal va prezenta lista cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare pe 16 martie,  la Romexpo, în Bucureşti, unde va fi un eveniment foarte mare, cu peste 4000 de de lideri locali, regionali și naționali. Județul Tulcea va fi reprezentat de o delegație de 50 de membri ai Partidului Național Liberal.

Principalele discursuri ale evenimentului vor aparține lui Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru funcția de Președinte al Comisiei Europene, a liderului grupului PPE în Comitetul European al Regiunilor, Michael Schneider și al lui Klaus Iohannis, președintele României. La București, Manfred Weber își va prezenta viziunea asupra viitorului Uniunii Europene, un moment important dat fiind faptul că el este principalul favorit la preluarea șefiei Comisiei Europene.

Rareş Bogdan, candidatul care va deschide lista PNL la Euroalegeri, a subliniat că formaţiunea liberală poate să se claseze la Europarlamentare pe primul loc şi a lansat mai multe atacuri la adresa PSD.

Participarea lui Klaus Iohannis la eveniment validează politic alegerea liberalilor de a merge cu Rareș Bogdan cap de listă la alegerile Europarlamentare.

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.