Click pentru a te abona

Candidații Pro România vin în fața tulcenilor cu respect pentru întreaga comunitate și cu îndrăzneala oamenilor bine pregătiți, cu o nouă viziune și credința în Dumnezeu

96 Shares

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului și a județului Tulcea care au scris capitole importante în Istoria României, o istorie a devenirii noastre, o viziune nouă, unitară pentru Nordul Dobrogei. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați primit în localitățile dumneavstră, vă mulțumim pentru felul în care vă raportați la Pro România Tulcea și la proiectele propuse de noi chiar dacă suntem de foarte puțin timp pe scena politică.

Îmi place să cred că ofertele noastre v-au atras atenția, am încredere în faptul proiectele noastre pentru primăria Municipiului Tulcea expuse în detaliu în fața dumneavoastră aduc un pic mai multă speranță pentru viitorul nostru, al tuturor.

Eu cred că un primar abil știe să creeze parteneriate cu sectorul privat (poate, de exemplu, intermedia legătura dintre sectorul privat și sectorul educațional, profesional), cu societatea civilă (susținând inițiative ale comunității) și cu cetățenii de rând (promovând chiar inițiative de genul bugetării participative, pentru a implica oamenii în transformarea comunităților în care trăiesc). Forța unei comunități locale stă în oamenii comunității, iar acești oameni trebuie capacitați și implicați în procesul de dezvoltare locală. La aceste alegeri sunteți chemați la urne să votați oameni și proiecte pentru localitățile în care trăiți.

Orașul Tulcea și suburbia Tudor Vladimirescu trebuie să devină un oraș turistic european cu multe evenimente culturale, cu mult mai multă acțiune din partea administrației publice locale care, dacă va fi mai aproape de nevoile reale ale comunității va putea să-și implementeze proiectele cu succes în beneficiul tuturor.

Vă așteptăm cu speranță și încredere la scrutinul de duminică, 27 Septembrie la Alegerilor locale 2020 și suntem convinși că veți ce este mai bine pentru Tulcea și pentru fiecare comunitate din Județul Tulcea. Pro România este o variantă Pro Dezvoltare, Pro Sănătate, Pro Educație.

Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea!Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com