Click pentru a te abona

Când Moș Crăciun „alunecă” pe horn, sub brad apar și Legile Justiției (!)

51 Shares

ALDE-PSD i-au scris Moșului de acum doi ani, de prin februarie să primească și ei un cadou frumos de Crăciun, doar au fost cuminți, au dat la toată lumea pensii, salarii și tichete fără număr, doar își permit întrucât economia duduie, dar nu în contul bugetului de stat ci îndeosebi prin conturi de prin alte zări.

Au stat ei și s-au gândit, și s-au tot gândit, au mazilit niște PSD-ei care s-au revoltat, iar în cele din urmă au scris Moșului că Legile Justiției sunt un cadou mărunt, nu doar pentru ei, ci pentru toată lumea, fiind un aspect de notorietate, dărnicia lor de  ‘’tip Laponez ”.

Se pare că Moșul le-a răspuns la rugăminți, dat fiind faptul că, în ziua de luni, la ședința PSD și-a făcut apariția pe o sanie trasă de reni ,Toader, dorind să le comunice că Moșul e de acord cu darul, doar că trebuie ajutat să-l confecționeze și să-l împacheteze la Guvern purtând însemnele unei ordonanțe cu fundiță.

Așa că baieții cuminți și harnici d’ALDE-PSD s-au pus pe lucrat, au achiziționat  un brad mare, printr-o reducere rămasă din perioada Black Friday de la austrieci, și cu lapte și prăjituri l-au ademenit pe Moș să aducă în spinare legile și modificările aferente, cu riscul de a face un derapaj artistic spre holurile ce duc toate la Guvern.

Știm că nu mai au nevoie de amnistie pentru că se grațiază prin legile ordonanțate de Moșul Tudorel și Crăciunița Viorica cu tot Guvernul lor. Nu era oare păcat la câtă cumințenie și hărnicie au înghițit Guvernele lor în ultimii doi ani să nu primească și ei acest dar mititel ???

Alianța ALDE-PSD încurgitată printre atâta lapte și miere, cu ai ei războinici, este deja mulțumită, având la schimb falnica promisiune că vor scăpa de dosare grație Crăciunului din Anul Centenarului, iar la o așa sărbătoare merită sa fie cinstiți și ei ca niște eroi, că doar tranșeele săpate duc la distrugerea unei țări.

Nu ne rămâne decât să sperăm ca Moșul va ține cont la alegerea darurilor, de scrisorile pe care le compuneau acei copii care pe parcursul anului, făceau fapte bune, iar la venirea sa așteptau răsplata mult cuvenită. În amintirea unei eterne amintiri, sperăm ca acei copii, să fim Noi, cei care, ne situăm de partea unei Justiții Libere și Independente. Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com