Click pentru a te abona

Campionatului Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților” 2019: Să cucerim Masivul Postăvaru cu mic cu mare

236 Shares

În arealul sitului Masivul Postăvaru, situat între râul Timiș, Valea Cheii și stațiunile turistice Predeal și Poiana Brașov, au fost identificate 12 tipuri de habitate naturale de interes comunitar bogate în floră și faună specifice Carpaților de Curbură, influențate de geologia calcarelor jurasice (Cheile Râșnovului, Muchia Cheii, Vârful Postăvaru – 1799 m), aceste atracții putând fi admirate de pe traseul raidului montan și în zona de desfășurare a evenimentului.

Asociația Alpin Club PRO-MONT București vă invită la cea de-a II-a Ediție a Trofeului “PRO-MONT”,  Etapa a IV- a din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților” 2019, etapă organizată în perioada 02-04 August 2019 în Masivul Postăvaru, arie naturală ROSCI0207 – sit de importanță comunitară a rețelei ecologice europene NATURA 2000.

Trofeul “PRO-MONT” se adresează atât membrilor cluburilor participante în cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv “Ștafeta Munților”, cât și altor persoane care se vor putea organiza în echipe, participând alături de cluburi și beneficiind de aceleași tipuri de activități. Evenimentul cuprinde mai multe probe: raid montan, orientare sportivă, cunoștințe teoretice, escaladă pe stâncă, probe de cultură și de creativitate artistică.

Tabăra de corturi va fi amplasată în Predeal, stațiune turistică de interes național și internațional, în vecinătatea cabanelor Trei Brazi și Poiana Secuilor,  într-o poiană minunată situată la altitudinea de 1063 m, înconjurată de pădure, la poalele Masivului Postăvaru.

Accesul se poate realiza din DN 1 București – Predeal – Trei Brazi – Poiana Secuilor și DN 1A Vălenii de Munte – Săcele – Brașov – Predeal – Trei Brazi – Poiana Secuilor sau pe calea ferată București – Predeal, apoi din Predeal pe drumul către Trei Brazi – Poiana Secuilor (Coordonate GPS N 45°31′4837″, E 025°32′8566″).

Cei care doresc sa participe la acest eveniment pot opta pentru una din categoriile de mai jos în funcție de vârstă și experiență:

  • FAMILY – participă echipe formate din 3 persoane, minim un adult și obligatoriu minim un copil cu vârsta de maxim 13 ani împliniți;
  • JUNIORI – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu vârsta cuprinsă între 14 – 20 ani împliniți;
  • ELITE – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex și vârstă;
  • SENIORI – participa echipe formate din 3 peroane cu vârsta cuprinsă între 35-50 ani, indiferent de sex.
  • VETERANI – participă echipe formate din 3 persoane cu vârste peste 50 de ani, indiferent de sex;
  • FEMININ – participă echipe formate din trei fete, indiferent de vârstă;
  • OPEN – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de vârstă și sex. Timpii sunt calculați ca timpi turistici si această categorie se punctează tot cu 500 puncte în clasamentul general al Ștafetei Munților.

Informații suplimentare despre Trofeul “Pro-Mont” 2019,  accesând https://www.stafetamuntilor.ro/invitatii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com