Click pentru a te abona

Campaniile electorale trec (!) cu toate ingredientele lor mai mult sau mai puțin picante. La urmă rămân tot oamenii. Fără povești de viață fimate, fără mashuri cât blocul sau mesaje goale de conținut. Oamenii sunt cei mai importanți! Eu am încredere în tulceni: nu m-au dezamăgit niciodată.

311 Shares

Ne apropiem de campania electorală, orașul este plin de afișe, mash-uri, stegulețe…câte și mai câte (!?) cu mesaje și priviri ale candidaților care încearcă să te ademenească…fiecare-n felul său …Pe primarul în funcție, Constantin Hogea, l-am găsit în timp ce se pregătea să meargă cu “niște” multe echipamente de protecție, un tunel de decontaminare de mare capacitate și alte astfel de produse și l-am întrebat, el fiind independent, cum, cu cine-și va face campania electorală, dacă are o echipă sau nu:

Eu am oamenii de bună credință, tulcenii, care nu se lasă păcăliți de mesaje goale de conținut, de filmulețe cu povești sau tot felul de postări de pe rețelele sociale, așadar, eu cred că am tulcenii, mulți, puțini, vom vedea… de partea mea.

Pentru că ei știu, cei care cu adevărat știu, că în toți acești ani am lucrat pentru acest oraș și pentru oamenii cetății cum îmi place mie să spun. Nu, eu nu am umplut orașul cu mesaje electorale, nici nu mi-am spus povestea vieții în fața camerei de filmat ca să dea bine, repet, pentru că tulcenii mă cunosc și acum, zilele acestea chiar am treabă.

Am contactat multe asociații, firme care ne pot ajuta cu echipament medical pentru cei din linia întâi în cea mai mare bătălie: lupta cu Sars Cov2, lupta pentru sănătate și, la urma urmelor, pentru viața noastră, a tuturor.

Aceata este, din puntul meu de vedere lucrul cel mai importamt de făcut în această perioadă: să-i ajutăm cum putem pe cei care trebuie să aibă grijă de sănătatea noastră. Campania? Nu-și prea are rostul în situația în care doar vineri, 7 August a.c. au mai murit 50 de români răpuși de acest virus cumplit.

Așadar, de când a apărut această situație specială, generată de COVID19, Primăria Municipiului Tulcea, prin partenerii și colaboratorii săi, a fost și rămâne un sprijin constant pentru bunul mers al activității medicale și de intervenție.

Am fost alături de medicii de familie, de centrul de recoltare de sânge, de Stația de Ambulanță, de activitatea celor de la ISU SMURD, de aproape toate secțiile Spitalului Județean și peste tot unde a fost nevoie să venim în sprijinul sănătății tulcenilor.

Zilele trecute am dotat combatanții de la ISU cu un tunel de decontaminare de mare capacitate.

Totodată, în colaborare cu Aqua Carpatica (deosebite mulțumiri doamnei director Valentina Vesler), personalul ISU a beneficiat de 1200 sticle de apă, binevenite în activitatea echipajelor de intervenție, pe vreme de caniculă.
Pentru tunelul de decontaminare, mulțumiri speciale domnului Dohotaru Adelin, de la Power Pure Energy

Miercuri, 05.08.2020, Primăria Municipiului Tulcea a livrat cea mai consistentă donație de până acum, către Spitalul Județean, prin intermediul Asociației “Totul este Posibil”, în baza unei finanțări de tip grant, din partea Kaufland, programul național de sănătate “În stare de bine”.

Donația a constat în: măști chirurgicale, măști FPP2, dezinfectanți suprafețe, dezinfectanți mâini, halate de unică folosință, halate medici, combinezoane de unică folosință, combinezoane reutilizabile, botoșei, capeline, saltele antiescare și altele

Este a 12 – a și, repet, cea mai consistentă donație, pe care o livrăm personalului medical din Spitalul Județean. Donația a fost preluată personal de către directorul Spitalului Județean, dr. Năstăsescu Tudor.

Vreau să mulțumesc din tot sufletul și mă bucur că-mi oferiți și dvoastră această oportunitate, tuturor celor implicați în lupta continuă cu acest virus atât de periculos, și să le urez tuturor tulcenilor, indiferent de opțiunea electorală, sănătate multă.

Vă rog eu mult: aveți grijă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră! Campaniile electorale trec (!) cu toate ingredientele lor mai mult sau mai puțin picante.

La urmă, rămân tot oamenii. Fără povești de viață filmate, fără mashuri cât blocul sau mesaje care mai de care mai goale de conținut. La urmă rămân oamenii. Și ei sunt cei mai importanți! Eu am încredere în tulceni: nu m-au dezamăgit niciodată” ne-a declarat primarul Constantin Hogea cu promisiune ca atunci cât timpul îi permite, poate chiar în campanie (?!) să vorbim și despre realizări și despre nerealizări dar mai ales despre felul în care unii oameni aflați pe funție înțeleg să-și asume cu decență activitatea prestată .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com