Click pentru a te abona

Campania „Zâmbetul de Sărbători” aduce bucurie, magia Crăciunului și un pic de speranță în sufletul copiilor săraci și în familiile nevoiașe.

0 Shares

Campania „Zâmbetul de Sărbători”, organizată de TSD Tulcea împreună cu Deputatul Mirela Furtună, continuă să aducă bucurie, magia Crăciunului și un pic de speranță în sufletul copiilor săraci și în casele familiilor nevoiașe. În aceste zile au ajuns la Beștepe, la Mahmudia și la Niculițel.

Deputat Mirela Furtună: A fost de-a dreptul înălțător, pentru că este atât de minunat să dăruiești. Împreună cu George Olăraș și echipa lui de la TSD Tulcea am ajuns la Beștepe, în casuța unei familii sărmane unde cei trei copii, de doi ani și jumătate, 13 și 15 ani sunt crescuți de mama care muncește cu ziua și are grijă să-și păstreze locuința curată și își învață copii să creadă în Dumnezeu și să învețe pentru a avea mai multe șanse în viață. S-au bucurat tare mult pentru alimente, pentru dulciuri dar mai ales pentru brăduțul pe care l-am împodobit împreună cântând O, brad frumos. Mărturisesc că ne-am simțit cu toții copii și ne-am propus să-l găsim pe Moș Crăciun.

Dnews: Și L-ați găsit?

Deputat Mirela Furtună: Da, l-am găsit în zona Niculițelului. Pentru că noi l-am rugat să vină (!)

Dnews: Înainte de Niculițel ați mers la Mahmudia.

Deputat Mirela Furtună: Am ajuns la Mahmudia unde am mers la o familie extraordinară, o mare familie aș putea spune, pentru că aici cresc împreună cei doi copii ai lor și trei copilași luați în plasament. Aici am mai fost pentru că, cel mai mic dintre copii, Ionuț, este un copilaș pe care l-am găsit foarte bolnav în spital și l-am botezat. Acum are trei ani, crește frumos și râde și mai frumos. Alimentele aduse de noi le sunt de folos de Sfintele Sărbători de Crăciun dar copiii s-au bucurat de brăduțul înveselit de globuri, beteală și luminițe multicolore și de dulciurile pe care le-au primit. Copii ne-au au povestit ce știu ei despre Moș Crăciun, au cântat și un colind și ne-au spus că pregătesc deja scrisorele pentru anul viitor.

Dnews: Și l-ați găsit pe Mosul rătăcind pe drum…

Deputat Mirela Furtună: Duminică, 17 Decembrie mergeam împreună cu prietenii mei de la TSD Tulcea, o echipă foarte dedicată acțiunilor de acest fel, spre Niculițel și…da, l-am găsit pe Moș Crăciun (!) pe care l-am luat cu noi pentru că mergeam la Centrul de zi din comună, unde, 50 de copii așteptau cu nerăbdare să vină, evident, Moșul, încărcat de daruri și pregătit să le asculte dorințele pentru a căuta căile necesare pentru ca dorințele celor mici să-și găsească împlinirea. Aici au venit și primarul Florin Pascale și viceprimarul Sechila. Copiii au răspuns în cor că au fost cuminți și că știu poezii și colinde pe  care le-am cântat împreună cu bucuria sufletului de copil din fiecare dintre noi. A fost o atmosferă absolut magică care ne-a adus și nouă, ajutoarelor Moșului, spiritul Crăciunului.

Am mers apoi la o familie nevoiașă cu patru copii crescuți de mamă, o femeie care nu se plânge, nu cere și nu-și dorește decât sănătate pentru familia ei și un pic de noroc pentru copii care, trebuie să vă spun că au fost uimiți să-l vadă pe Moșul chiar la ei în casă, s-au bucurat de daruri, de alimente și de poveștile Moșului. Ultima oprire a fost la o altă familie nevoiașă cu doi copii crescuți de mama și de bunica lor bolnavă.

Și eu și colegii mei de la TSD Tulcea care au inițiat această campanie, Zâmbetul de Sărbători, Dorim să le mulțumim oamenilor care ne-au ajutat să aducem bucuria, zâmbetul, speranța, spiritul Crăciunului în sufletul multor copii necăjiți, a câtorva familii nevoiașe care se frământau cum să facă sărbătorile frumoase și pentru copiii lor. Pentru că viitorul este al copiilor, și ei merită tot ceea ce este mai bun.  Vă îndemn în continuare, pe fiecare dintre dumneavoastră, să dăruiți din puținul pe care-l aveți celor care sunt mai singuri și mai triști decât noi toți. Vă mulțumesc și vă doresc, Sărbători fericite.

Galerie foto

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com