Click pentru a te abona

Campania ‘Protect your Pocket!’, campanie de prevenire a furturilor din buzunare

17 Shares

*pe raza județului Tulcea se vor desfășura o serie de evenimente artistice (Festivalul Internațional de Folclor ‘Peștișorul de Aur’ Zilele Municipiului Tulcea, Festivalul de film ‘Anonimul’ ș.a.), polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea recomandă: Protect your Pocket!

La nivel național se derulează Campania ‘Protect your Pocket!’, campanie de prevenire a furturilor din buzunare, lansată concomitent în 25 de țări europene, printre care și în România, de către Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității (EUCPN).

Campania europeană de prevenire a furturilor din buzunare ‘Protect your pocket!’ își propune informarea publicului larg în vederea conștientizării populației cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru prevenirea furturilor din buzunare, în contextul frecventării unor locuri aglomerate precum concertele, festivalurile, meciurile de fotbal sau al utilizării mijloacelor de transport în comun.

Întrucât pe raza județului Tulcea se vor desfășura o serie de evenimente artistice (Festivalul Internațional de Folclor ‘Peștișorul de Aur’ Zilele Municipiului Tulcea, Festivalul de film ‘Anonimul’ ș.a.), polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea recomandă:

— Când sunteți în zonele aglomerate, la festivaluri, spectacole, fiți atenți la banii și bunurile dumneavoastră, cât și față de persoanele străine din jurul dumneavoastră.

— Evitați să atrageți atenția asupra dumneavoastră prin expunerea unor sume mari de bani sau alte obiecte de valoare. Încercați să luați strict ce aveți nevoie și nu vă încărcați cu bagaje inutile.

— Nu țineți banii, portofelul sau alte obiecte de valoare în buzunarele exterioare ale vestimentației

— Țineți poșeta în față, protejând-o cu mâna

— Evitați să stați în zonele aglomerate de oameni, mai ales să fiți presat de alte persoane — este o metodă foarte bună de a distrage atenția. De altfel, hoții sunt inventivi și pot folosi diferite metode de distragere a atenției, de aceea trebuie să fiți vigilenți pe toată durata participării la eveniment.

— Dacă totuși ați fost victima sau martorul unui furt din buzunare și nu numai, nu ezitați să sunați la numărul unic de urgență 112 !

Totodată, este bine cunoscut faptul că o conduită preventivă este mult mai ieftină și utilă spre deosebire de toate procedurile ce implică combaterea unui fenomen sau identificarea unui infractor și recuperarea unor prejudicii.IPJ/Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com