Click pentru a te abona

Campania de prevenirea a accidentelor auto, TISPOL ‘SPEED’

8 Shares

În perioada 6-12.08.2018, polițiștii tulceni acționează pe linia combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și implicit asigurarea respectării limitelor de viteză maximă, în cadrul campaniei preventive a TISPOL ‘SPEED’.

Conform calendarului de activități al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.), în perioada 06-12.08.2018 se desfășoară acțiunea ‘Speed’ pentru reducerea victimizării din accidente rutiere produse pe fondul vitezei peste limitele stabilite de lege.

Acțiunea vizează reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determintate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conștientizarea acestora, precum și sancționarea nerespectării acestei obligații prevăzute de legislația rutieră.

În această săptămână, polițiștii tulceni vor fi prezenți pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere.

Polițiștii tulceni reamintesc conducătorilor auto că depășirea vitezei admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, se sancționează de prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, astfel:

— depășirea cu 10-20 Km/h constituie contravenție și se sancționează cu 2-3 puncte amendă 1 și 2 puncte penalizare;

— depășirea cu 21-30 Km/h constituie contravenție și se sancționează cu 4-5 puncte amendă și 3 puncte penalizare;

— depășirea cu 31-40 Km/h constituie contravenție și se sancționează cu 6-8 puncte amendă și 4 puncte penalizare;

— depășirea cu 41-50 Km/h constituie contravenție și se sancționează cu 9-20 puncte amendă și 6 puncte penalizare;

— depășirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise, constituie contravenție și se sancționează cu 9-20 puncte amendă și aplicarea sancțiunii contravenționale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și trafic, să nu se angajeze în efectuarea de depășiri fără a avea o bună vizibilitate. De asemenea este necesar ca toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com