Click pentru a te abona

Cabinet parlamentar USR, la Tulcea

0 Shares

Filiala județeană Tulcea a Uniunii Salvați România are plăcerea de a anunța că, în data de 16 aprilie, Biroul permanent al Camerei Deputaților a aprobat cererea deputatului USR de Constanța, Stelian Ion, de a deschide un cabinet parlamentar în circumscripția electrorală nr. 38 Tulcea.

Cabinetul va funcționa la etajul imobilului care găzduiește sediul USR Tulcea, din strada Nicopol, nr. 17, mun. Tulcea. Deputatul Stelian Ion va acorda audiențe tulcenilor o data pe lună, însă la cabinet va fi asigurată permanența, astfel încât vor putea fi preluate în timp util și eficient petițiile cetățenilor. Deschiderea efectivă a cabinetului parlamentar va avea loc peste circa o lună, data exactă, precum și programul de funcționare, urmând să fie comunicate ulterior.

”După o foarte lungă perioadă în care coaliția PSD-ALDE a respins pe bandă rulantă cererile parlamentarilor USR pentru deschiderea de cabinete în alt județ decât în circumscripția electorală în care au fost aleși, iată că, în sfârșit, am reușit să obțin această aprobare. Este nevoie de acest lucru, pentru o reprezentare corectă a spectrului politic în tată țara, în contextul în care există 20 de județe fără parlamentar USR. Eu cred că tulcenii în general, și nu doar cei care au votat sau care sunt simpatizanți USR, merită să beneficieze pe lângă ajutorul filialei județene, care este de altfel una din cele mai active din țară, și de aportul unui parlamentar pe care să se poată baza”, a declarat deputatul USR, Stelian Ion.

”Atât Stelian Ion, cât și filiala noastră, ne-am zbătut de mult timp să avem și la Tulcea un cabinet parlamentar USR. Într-un final, poate din greșeală, poate pentru că și-au dat seama că așa este corect, majoritatea PSD-ALDE din Biroul permanent a aprobat această cerere. Ne face o mare plăcere că deputatul Stelian Ion, pe care o țară întreagă îl apreciază pentru modul în care luptă pentru justiție în Comisia Iordache, este alături de noi”, a spus Bogdan Negrea, președintele USR Tulcea.(cp)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com