Click pentru a te abona

Deputat Mirela Furtună: “Cred că ne definește credința în valorile noastre de identitate de țară și de neam lucru despre care avem datoria să vorbim în fiecare întâlnire cu oamenii”

0 Shares

Deputatul PSD, Mirela Furtună a participat în perioada 1-3 septembrie 2017, la Mamaia unde s – a desfășurat Școala de Pregătire Politică, organizată de PES Activists România. Evenimentul a reunit peste o sută de participanți din toată țara, dar și numeroși invitați din rândul liderilor social democraților și al parlamentarilor acestora.

untitled 2

„M-am bucurat nespus să particip la Școala de Pregătire Politică, de la Mamaia, unde am avut ocazia de a discuta cu colegii mei din toată țara despre subiecte importante, de actualitate, de interes pentru toți românii care cred în viitorul european al României. Deasemenea, activiștii au luat parte la dezbaterile realizate pe marginea unor subiecte importante, precum: președinția Uniunii Europene, pe care țara noastră urmează să o dețină în prima jumătate a anului 2019.Deosebit de interesante au fost dezbaterile despre comunicare online, comunicare politică, afaceri europene, media și presă. Subscriu și transmit colegilor tulceni îndemnul lui Victor Negrescu, președinte – coordonator PES Activists România, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene:„Politica este despre valori. În orice circumstanță nu trebuie să uităm despre identitatea noastră, despre ceea ce ne definește. Pe noi ne definește activismul și competența, haideți să le popularizăm!” Și eu cred că ne definește credința în valorile noastre de identitate de țară și de neam lucru despre care avem datoria să vorbim în fiecare întâlnire cu oamenii, în fiecare colt de țară” a declarat deputatul Mirela Furtună la finalul lucrărilor reuniunii de la Mamaia.

img 20171009 wa0063

PES Activists România este o organizație formată din membrii de partid și simpatizanți ai valorilor de stânga din România, care, prin intermediul acesteia se pot implica la nivelul politicilor europene. În prezent, în România, există peste 10000 de membri PES activists care organizează în medie trei evenimente pe lună şi aproximativ 500 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007.

În prezenţa a peste 100 de militanţi şi coordonatori PES activists – structură a Partidului Social Democrat responsabilă de temele europene – precum şi a numeroşi invitaţi din toată ţara, la Mamaia s – a discutat despre modul în care România trebuie să pregatească momentul 2019, când va deţine preşedinţia Consiliului UE, despre contribuţia pe care Partidul Social Democrat şi stânga românească o pot avea în conturarea rolului României la nivel european, despre imaginea pe care ţara noastră o are în străinătate şi despre nevoia unei participări mai mari a populaţiei la procesul decizional european.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com