Click pentru a te abona

Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza, în data de 24 Aprilie 2015, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Piața Independenței nr. 1, Tulcea, începând cu ora 10,00, o nouă ediţie a BURSEI GENERALE LOCURILOR DE MUNCĂ. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate de obținerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze AJOFM Tulcea, având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.  La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă. De asemenea, agenţii economici interesaţi să-si recruteze gratuit, personal din rândul persoanelor in căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM Tulcea. 

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot contacta Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240 / 516858,             fax: 0240 / 512171, sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.