Click pentru a te abona

Bursa generală a locurilor de muncă

0 Shares

Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea va organiza, în data de 25 Aprilie 2014, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piata Independentei nr. 1, Tulcea, incepand cu ora 10,00, o noua ediție a BURSEI GENERALE LOCURILOR DE MUNCĂ.

Pana la aceasta data au fost contactați peste 65 agenți economici, din care 2 angajatori de insertie. Dintre acestia și-au anunțat participarea 13 angajatori, oferind 53 locuri de munca vacante, din care 5 locuri de munca pentru tinerii cu risc de marginalizate sociala.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă. La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă. De asemenea, agenții economici interesați să-si recruteze gratuit, personal din rândul persoanelor in căutarea unui loc de muncă sunt invitați să participe la bursa organizată de AJOFM Tulcea.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt in următoarele meserii: inginer productie; asistent farmacist; lucrător comercial; maistru; agent asigurari; receptioner; camerista; casier jocuri de noroc; lăcătuș mecanic; sudor; tinichigiu auto; mechanic auto; vopsitor auto; sofer taxi; barman; ospatar; bucatar; pizzar; lucrator pensiune; ajutor bucatar; strungar; frezor; manipulant;

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot contacta Agenția Judeteana pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din str. Grigore Antipa nr. 10.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com