Click pentru a te abona

Breaking News: Se schimbă sistemul de programare pentru vaccinarea împotriva Covid19!

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat în această seară (17 Ianuarie 2021) că sistemul de programare privind vaccinarea se va schimba, astfel  încât oamenii se pot înscrie pentru vaccinare, iar când un loc va fi disponibil ei vor fi anunțați în timp util.

Toate acestea pentru că Pfizer a redus pentru moment producția de vaccinuri pentru a face modificări importante la liniile de producţie pentru că doresc să crească considerabil capacitatea de producție. În această situație dozele de vaccin anti Covid 19 nu sunt nici pe departe suficiente.

“Încercăm să extidem perioada cu 20 de zile pentru a da drumul la programări. Este o aplicație care se dezvoltă care permite unui număr mult mai mare de oameni să se înscrie. Să încercăm să stea în așteptare și să se aloce acel loc.

E adevărat că sunt o serie de disfuncționalități… Chiar dacă modul de programare era cât se poate de simplu tot s-ar fi ocupat locurile. Noi vom încerca să facem asfel încât omul să fie pus în așteptare și el să fie notificat când apare un loc. Luăm în calcul să fie eliminată validarea de la medicul de familie pentru cei cu boli cronice”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță și-a exprimat speranța că nu vor exista sincope în procesul de aprovizionare cu vaccinul atât de mediatizat și că România va primi săptămânal tranşele de vaccinuri astfel încât, minusul din această săptămână se va recupera în a doua jumătate a lunii februarie  

Menționăm faptul că luni, 18 Ianuarie 2021, vor intra în țară 90.000 de doze față de 150.000 (cât era programat săptămânal).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com