Click pentru a te abona

Braconaj piscicol: Peste 200 kg peşte, confiscate de polițiștii de frontieră

111 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat în ultimele zile peste 200 kg de pește diferite specii, pentru care patru cetățeni români nu dețineau documente de proveniență sau erau pescuite cu încălcarea condițiilor prevăzute în permis.

*În data de 20.03.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, județul Tulcea, în cooperare cu reprezentanți ARBDD, au depistat pe raza comunei Chilia Veche, pe canalul Rădăcinoasele, doi cetățeni români, în vârstă de 52, respectiv 69  de ani, care se aflau la pescuit.

La controlul efectuat asupra documentelor, aceștia au prezentat permise de pescuit, însă dețineau o cantitate de 117 kg peşte, diferite specii, folosind șapte unelte de pescuit în lungime de 541 de metri, peste limita admisă prevăzută în documente.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1200 lei pentru încălcarea condițiilor prevăzute în permis, autorizație și/sau licență.

În data de 21.03.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control pe raza municipiului Tulcea, un autoturism, înmatriculat în România, în care se aflau doi cetățeni români în vârstă de 43, respectiv 58 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Prahova.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, colegii noștri au descoperit cantitatea de 111 kg peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com