Click pentru a te abona

Braconaj piscicol pe lacul Golovița

0 Shares

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat trei cetățeni români care intenționau să desfășoare activități de pescuit în mod ilegal, transportând, cu o ambarcațiune confecționată artizanal, plase tip monofilament în lungime de 900 de metri.

În ultimele 48 de ore, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona lacului Golovița de pe raza localității Baia, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 28 de ani, în timp ce transportau, cu o ambarcațiune neînmatriculată, patru saci cu unelte de pescuit tip plasă monofilament.

În urma verificării ambarcațiunii au fost descoperite 16 unelte de pescuit tip plasă monofilament în lungime de 900 m.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor uneltele de pescuit, precum și ambarcațiunea, motorul și o pereche de rame, bunuri evaluate la aproximativ 1.500 lei, iar persoanelor în cauză, domiciliate pe raza județului Tulcea, le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de, deținere și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament’, faptă prevăzută și pedepsită de art.64, lit. k din O.U.G. 23/ 2008, modificată și aprobată prin Legea 317/ 2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com