Click pentru a te abona

Braconaj piscicol la Sălcioara, pe Lacul Razim: 140 de kilograme de peşte confiscat și un motor de barcă

186 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit trei cetăţeni români care dețineau 140 kilograme de pește, în perioada de prohibiție și fără să deţină documentele legale.

* În data de 02.06.2020, în jurul orei 10.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona localităţii Sălcioara, judeţul Tulcea, pe malul lacului Razim, au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau trei cetățeni români.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit 610 m plase de pescuit tip monofilament cu captura de peşte în ele, aproximativ 140 kilograme de peşte din speciile caras şi plătică, precum şi un motor de ambarcaţie.

Astfel, cei trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, care erau în autoturism, nu au putut prezenta documentele de provenienţă pentru peşte deţinut, declarând că l-au pescuit cu plasele monofilament.

În cauză, cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  pescuit în perioada de prohibiție şi distrugerea icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere naturală, precum şi deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte .

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com