Click pentru a te abona

Braconaj în Delta Dunării: Comisarii ARBDD au confiscat peste 260 de kilograme de pește și cca. 1500 de plasă monofilament

136 Shares

Comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu-Cimisariatul ARBDD, Doru Moscu  ne  informează că “în perioada 22.04 – 23.04.2020, comisarii instituției au desfăşurat o amplă actiune de control în vederea combaterii braconajului piscicol. Zona de desfăşurare a controlului a fost:  Complexul lagunar Razim- Sinoie până în apropiere de localitatea  Vadu (Constanta).

La această acţiune au participat patru comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, fiind folosite două ambarcaţiuni și două autovehicule de teren din dotarea GNM- COMISARIATUL RBDD.

În timpul actiunii de control care a fost desfașurată atat ziua, cât și noaptea, au fost confiscate un numar de 42 unelte de pescuit –  37 setci tip monofilament si 5 setci fir textil, însumând o lungime totală de aprox. 1500 metri plasă.

A fost confiscata o cantitate de 261 kg pește din diferite specii(caras, crap și babușcă), care a fost predată conform legislației către un agent economic specializat și autorizat pentru achiziția si comercializarea peștelui. Totodata au fost eliberate/deversate, în stare vie, în mediul natural (apă), un numar de 128 exemplare de pește din speciile caras, platică, babușcă și șalău(subdimensionat).

Precizăm că toate uneltele de pescuit folosite în vederea capturării ilegale a peștelui fac obiectul reținerii în vederea confiscării.              Garda Naţională de Mediu va continua acţiunile de combatere a braconajului piscicol, cu precădere în zonele în care se suspectează că se desfăşoară astfel de activităţi”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com