Click pentru a te abona

Braconaj cinegetic în deltă, la Chilia

0 Shares

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au oprit în vederea controlului, pe digul de protecție paralel cu Canalul Pardina, un atelaj hipo în care se aflau H.S. în vârstă de 41 de ani și C.C. în vârstă de 44 de ani.

Cei doi bărbați, domiciliați pe raza județului Tulcea, erau însoțiți de cinci câini de vânătoare din rasa metișilor de ogari.

În urma controlului au fost descoperite o unealtă înțepătoare și un exemplar de porc mistreț în greutate de aproximativ 90 kilograme.

Celor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânătoare prin folosirea ogarilor sau a metișilor de ogari, transportul, comercializarea și orice operațiuni privind vânatul, fără respectarea condițiilor legii, fapte prevăzute și sancționate prin legea 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic.

Exemplarul de porc mistreț a fost predat pentru expertiză la Direcția Sanitar Veterinară Tulcea, conform procedurilor legale, iar unealta folosită la vânătoare a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Braconaj cinegetic în deltă, la Chilia

  1. Suhov Valentin 8 ianuarie 2015 at 20:11

    Domnilor … de cate ori sa va spun… ”branconaj” nu braconaj , serios … sunatil pe igas…ca va explica el !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com