Click pentru a trimite e-mail

Biserica Ortodoxă de Rit Vechi din România: campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea copiilor aflați în dificultate

177 Shares

*va trebui să găsim soluții pentru a sprijini comunitățile să aibă acces la internet. În momentul de fața Biserica analizează necesarul de echipamente și zonele care vor avea nevoie de internet.

În contextul crizei economice și sanitare, generate de pandemia SARS-CoV-2, care impune învățământul la distanță, BORV a lansat o campanie de strângere de fonduri sau dispozitive electronice (tablete-laptopuri) pentru copiii aflați în dificultate.

Redăm mai jos, integral, mesajul ÎPS mitropolit Leontie.
Dumnezeu să ne ajute!

“Iubiți Frați, Iubite surori,

Fie ca Binecuvântarea Mult Prea Iubitului nostru Mântuitor Înviat să cadă peste voi și să vă îndrume pașii spre a face lucruri drepte și bineplăcute lui Dumnezeu.

Biserica Ortodoxă de Rit Vechi, prin Binecuvântarea ÎPS Leonti la solicitarea doamnei Ministru a Educației Monica-Cristina ANISIE a lansat o campanie de strângere de fonduri sau dispozitive electronice (tablete-laptopuri) pentru copii care au nevoie de ele pentru a avea acces la educație.

După cum bine știți, COVID-19, prin măsurile luate de autorități pentru a lupta cu el, a impus noi reguli de ordine socială, a afectat toate ramurile societății, a închis fabrici și uzine, afaceri mici și mari, a lăsat oameni fără locuri de muncă, iar lista poate continua. Din păcate, dreptul la educație a fost și el afectat, iar viitorul nostru și al copiilor noștri poate fi compromis dacă nu luăm măsurile necesare la timpul potrivit. Ministerul Educației, conform datelor din scrisoarea transmisă, a decis ca elevii să aibă parte de învățământ la distanță, doar că pentru acest lucru copii au nevoie de dispozitivele sus menționate pentru a beneficia de acces la cursurile online. Din păcate aceste dispozitive nu sunt îndeajuns, va trebui să găsim soluții pentru a sprijini comunitățile să aibă acces la internet. În momentul de fața Biserica analizează necesarul de echipamente și zonele care vor avea nevoie de internet.

Prin urmare, vă adresăm umila rugăminte să nu fiți imparțiali și să vă alăturați demersului nostru, iar împreună să trecem peste această perioadă dificilă, să-i sprijinim pe copii noștri pentru a avea acces la educația atât de necesară, iar cu timpul vom culege roadele din această investiție pe cât de mică pe atât de importantă, copii sunt viitorul nostru și al mult iubitei noastre Românii.
INVESTEȘTE ÎN COPIII NOȘTRI! INVESTEȘTE ÎN VIITORUL ROMÂNIEI!
Pentru detalii legate de campanie puteți lua legătura cu Consilierul Eparhial Feodor(Tudor) Afanasov. Datele de contact: e-mail – office@borv.ro sau tel 0742510043.

În speranța că veți fi alături de noi în acest demers, Vă mulțumim anticipat! Fie ca Binecuvântarea Domnului să fie asupra Voastră!

Cu Arhierească Binecuvântare,

ÎPS Leonti Arhiepiscop de Fântâna Albă și al Bucureștiului Și Mitropolit al Creștinilor de Rit Vechi de Pretutindeni”

Deputat CRLR, Andrian Ampleev

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com