Click pentru a te abona

Biserica ne-a fost sursă de pace şi tărie în vremuri de restrişte, iar susţinerea clerului și a sfintelor lăcaşuri este o datorie de onoare și credință

165 Shares

Duminică, 2 august, am avut bucuria și onoarea de a participa la sfânta liturghie, închinată Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Pisc, Brăila.

Sunt puţine întâlnirile care au darul de a lumina şi îndruma suflete, iar întâlnirea cu Înaltpreasfinţia Sa, mitropolitul Leontie, este una dintre ele. Doresc să-i mulţumesc, şi pe această cale, Înaltpreasfinției Sale pentru caldele cuvinte de apreciere la adresa activităţii susţinute în sprijinul Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi din România.

Biserica ne-a fost sursă de pace şi tărie în vremuri de restrişte, iar activitatea mea în susţinerea clerului și a sfintelor lăcaşuri nu se va opri aici.

Un gând profund de recunoştinţă se îndreaptă, totodată, către înalţii reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi din România pentru disponibilitatea și deschiderea manifestate în discuţia constructivă avută în cursul zilei de ieri, privind colaborarea pe mai multe planuri, din poziţia de credincios şi parlamentar.

Спаси Вас Христос, Ваше Высокопреосвященство за то, что Вы есть, за то, что Вы рядом!

Andrian Ampleev Deputat CRLR

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com