Click pentru a te abona

Biroul unic și Comisia Economică Consultativă, digitalizare sau parcuri tehnologice sunt propuneri ale Patronatului Român în dialogul cu administrația publică locală

Campania de promovare la nivel național a Comisiei Economice Consultative, a Biroului Unic de avizare, precum și a altor inițiative ale reprezentanților mediului de afaceri se desfășoară în aceste zile și își propune ca la nivelul întregii țări, instituțiile importante locale,regionale și naționale, să realizeze un parteneriat funcțional și eficient cu reprezentanții mediului de afaceri.

Biroul unic în primării pentru autorizarea documentelor depuse de firmele private, Comisia Economică Consultativă, înființarea de parcuri științifice și tehnologice avansate, învățământul dual-vocațional folosind realitatea augmentată și virtuală, digitalizarea, proiecte comune pe fonduri europene, au fost principalele teme propuse de către UNPR, în dialogul cu invitații săi online.

Suntem dispuși să ne aducem aportul intelectual și material, pentru a participa la activități și proiecte pe domeniile propuse, astfel încât economia județului, a municipiului dumneavoastră să cunoască revirimentul așteptat, iar investitorii și antreprenorii să-și desfășoare activitățile într-un mediu economic prietenos”, le-a transmis președintele Ioan Lucian, reprezentanților asministrației publice invitați la dialog.

Primarul Municipiului Tulcea- Ștefan Ilie

Primarul Municipiului Tulcea- Ștefan Ilie, cu o experință vastă în administrația locală, le-a prezentat partenerilor de dialog viziunea sa, privind colaborarea cu mediul de afaceri tulcean, acesta conținând multe elemente care vor dinamiza colaborările viitoare. Mai mult de atât, a și nominalizat o persoană din cadrul primăriei, pe city managerul Nicolae Bibu, care se va ocupa în mod special de relația Primărie-UNPR.

Ne dorim înființarea Comisiei Economice Consultative, ne dorim o strânsă și eficientă colaborare, cu reprezentanții mediului de afaceri din Tulcea. În perioada următoare vom lansa în dezbatere publică proiectul de hotărâre pentru realizarea acestei comisii, în care vor fi implicați antreprenorii tulceni și care va avea un rol consultativ pentru: *organizarea de dezbateri publice pentru proiectele privind impozitele şi taxele locale precum şi pentru proiectele privind bugetele de venituri şi cheltuieli;*avizarea proiectelor privind impozitele şi taxele locale;*avizarea proiectelor privind stimularea atragerii de investiţii în municipiul Tulcea;*avizarea oricăror alte proiecte cu impact asupra mediului de afaceri din oraș;*consultanţă şi sprijin în întocmirea proiectelor de finaţări nerambursabile, a parcurilor industriale și tehnologice etc;*suport în realizarea ghișeului unic ”, a transmis primarul Municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, reprezentanților UNPR.

Vor fi invitați să facă parte din Comisia Economică Consultativă și semnatarii Acordului de Parteneriat, organizațiile patronale și corpurile profesionale din Județul Tulcea: Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România- Filiala Tulcea, Baroul Tulcea și Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea.

La aceste întâlniri alături de președintele UNPR, Ioan Lucian, au mai participat din partea Confederației: Corneliu Pricope- prim-vicepreședinte UNPR( Bacău), Florin Balint-vicepreședinte (Bihor), Tiberiu Markos președinte Comisie Cercetare- Inovare (Satu Mare), Sorin Andreivicepreședinte (Constanța), Tudor Rădăcineanu- director executiv UNPR.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com