Click pentru a te abona

Biroul politic al Pro România și-a desemnat candidații pentru Alegerile locale 2020 în Județul și Municipiul Tulcea

325 Shares

PRO România propune alegătorilor o echipă nouă, profesionistă, implicată și ambițioasă, cu multă experiență în gestionarea problematicii administrative: pentru conducerea Consiliului Județean a fost desemnat Laurențiu Mocanu, coordonatorul organizatiei judetene de tineret Pro Romania Tulcea, pentru Primăria Municipiului Tulcea a fost desemnată Ștefana Zibileanu, coordonatorul PRO România, Filiala Tulcea.

Cu o experiență de peste 16 ani în administrația publică a Municipiului Tulcea, Ștefana Zibileanu conduce una dintre cele mai complexe direcții ale Primăriei Tulcea, Directia de Asistenta si Protectie Socială, acolo unde are un dialog permanent cu oameni aflați într-unele dintre cele mai speciale situații și reușește să găsească soluții pentru fiecare caz în parte. În tot acest timp a reușit să implementeze o serie de proiecte cu finanțare nerambursabilă dedicate oamenilor și are o viziune clară, cu proiecte concrete și surse incontestabile de finanțare cuprinse într-un Program de Dezvoltare și Modernizare a Municipiului Tulcea care, conform principiilor PRO România, va aduce actualul oraș Tulcea în rândul orașelor europene.

Laurențiu Mocanu este un tânăr de 30 de ani absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, este deja un antreprenor de succes și vrea să schimbe cu responsabilitate și devotament relaționarea dintre reprezentanții administrației publice cu cetățenii care, în opinia sa, ar trebui consultați pentru orice situație care apare în cotidianul tot mai complicat al oamenilor din întreg județul.

„Am ales PRO România pentru că este proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural. Am certitudinea că, împreună cu Echipa PRO, colegii mei, vom lucra în beneficiul cetățenilor orașului și că vom duce la bun sfârșit tot ceea ce ne propunem. Prioritățile partidului pentru această perioadă sunt promovarea la alegeri a unor oameni capabili, care pot gestiona problemele deloc ușoare cu care se confruntă majoritatea localităților din județ. În acest sens putem comunica faptul că la acest moment avem candidați pentru 46 de unități administrative din județul Tulcea (municipiul, patru orațe și 41 de comune) și vorbim despre candidați pentru funcția de primar și liste complete cu consilieri pentru fiecare localitate în parte.

Îmi exprim speranța că în foarte scurt timp vom finaliza acest proces de desemnare a candidaților pentru toate localitățile județului Tulcea pentru că oamenii aleg să fie PRO.

Ţinând cont de faptul că legea alegerilor locale a fost promulgată în urmă cu relativ puțin timp, prin care data alegerilor locale a fost fixată pentru ziua de 27 septembrie, Pro România Filiala Tulcea va continua în perioada următoare prezentarea candidaţilor pentru funcţiile de primar, consilier local şi consilier judeţean dar și proiectele pe care vi le propunem pentru următorii ani.

Noi suntem PRO Tulcea! Fii și tu Pro.! #ÎmpreunăSchimbămTulcea!

Ștefana Zibileanu

Coordonator PRO România Filiala Tulcea

Candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com