Click pentru a te abona

Bine ne-am regăsit într-un nou an școlar în care trebuie să avem mai multă grijă unii de alții. Mahmudia este pregătită să treacă peste orice provocare!

181 Shares

Începem anul școlar 2020-2021 în condiții atipice, împreună suntem în fața unei provocărări peste care vom trece dacă vom ține cont de regulile impuse de către medici, vom avea grijă unii de alții și vom face față tuturor noutăților care marchează acest început de an școlar.

Cadre didactice, părinți și elevi, primărie, consiliul local, toți membrii comunității, trebuie să învățăm să ne adaptăm unor reguli mult mai stricte, să facem față unor provocări inedite, dar fără să ne pierdem dorința de a ne întâlni și de a colabora.

În calitate de primar al localității Mahmudia vă asigur pe voi, dragi copii, pe dumneavoastră, părinți, bunici, cadre didactice, că am făcut tot ceea ce a fost necesar ca și acest an școlar să înceapă cu speranță și încredere. Am asigurat cele necesare, am achiziționat primele 100 de tablete și dacă va fi necesar vom asigura și diferența pentru situația ipotetică în care s-ar putea trece la cursurile online. Dragi părinți, știm ce simțiți dar să știți că toți elevii care încep astăzi școala sunt, de fapt, și copiii noștri.

Vă înțelegem temerile, gândurile, pentru că și noi le avem. Dar, vrem să știți că azi, mai mult ca oricând, siguranț̦a copiilor și confortul lor maxim posibil sunt prioritare pentru noi toți. Cred că astăzi, mai mult ca la oricare început clasic de an școlar, suntem împreună, uniți în credința că această perioadă va trece, iar viețile noastre își vor urma cursul firesc. Chiar și în astfel de condiții, trăim bucuria reîntâlnirii în spațiul școlii și ne dorim să construim împreună un mediu sigur, performant, creativ, cu rezultate deosebite.

Vă dorim un an școlar cu sănătate și cu performanțele cu care ne-ați obișnuit!

Ion Șerpescu

Primar al Comunei Mahmudia

Comandat de PSD Tulcea, executat de APDR Dobrogeacult, CMFC 21200019

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com