Click pentru a trimite e-mail

Bilanț CORONAVIRUS: în ultimile 24 de ore au fost înregistrate patru din cele șapte decese din România

In această seară a fost inregistrat cel de – al șaptelea deces al unui pacient infectat cu Covid19, anunță Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020.Pacientul necesita dializa și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș unde a decedat.

Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20 martie și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș unde a decedat, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Tot luni a fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

De asemenea, luni a fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23 martie, internat la Spitalul Județean Suceava din 2 martie. Persoana a fost internată în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Tot luni a fost confirmat și decesul unei femei de 72 de ani, din Suceava internată din data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv), transmite Grupul de Comunicare Strategică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.