Click pentru a te abona

Bărbat mort pe un canal din Delta Dunării după ce a întrat cu ambarcațiunea în vegetația de pe margine

158 Shares

În seara zilei de 17 August a.c. un bărbat de 39 de ani din Ilfov, aflat în vacanță în Delta Dunării, în timp ce se plimba cu barca pe canalul Cernovca din zona Chilia s-a agățat în viteză de ramurile sălciilor de pe marginea canalului, a suferit traumatisme grave astfel încât când a ajuns elicopterul SMURD de la Constanța, echipajul acestuia a constatat decesul persoanei.

„La data de 17 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la faptul că în urma unui eveniment naval, o persoana ar fi suferit mai multe leziuni.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 39 de ani, din județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o ambarcatiune pe fluviul Dunărea, în zona Chilia, ar fi intrat în coliziune cu ramuri ale unor arbori aflați în apropierea malului.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continuă cercetarile pentru a stabili cu Bună seara! A intervenit elicopterul SMURD de la Constanța, echipajul acestuia a constatat decesul persoanei. cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a comunicat IPJ Tulcea.

158 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com