Click pentru a te abona

Bărbat dispărut în apele Dunării după ce barca pe care o conducea s-a răsturnat

0 Shares

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a răspuns solicitării de urgență a două persoane care tocmai reușiseră să se salveze după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. Cel care conducea barca, un bărbat de 63 de ani nu a mai ajuns la mal și a fost căutat timp de două zile, pe braţul Sfântu Gheorghe al Dunării, între Mahmudia și Băltenii de Jos .

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Tulcea era angajat ca îngrijitor al unei case de vacanţă din satul Băltenii de Jos, conducea sâmbătă seara o ambarcaţiune de agrement în care se mai aflau doi tulceni, un bărbat şi o femeie, ambii de 36 de ani.

Primele cercetări ale anchetei demarate imediat au arătat că bărbatul în vârstă de 63 de ani,  a efectuat un viraj periculos la kilometrul 91 al Dunării, pe braţul Sfântu Gheorghe în urma căruia ambarcaţiunea s-a răsturnat. Cei doi pasageri au reuşit să se salveze, dar omul nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Lucrătorii ISU Delta au început misiunea de căutare a bătrânului sâmbătă seara. Pe timpul nopţii, misiunea a fost întreruptă şi a fost reluată duminică dimineaţa.

Misiunea de căutare se execută cu o ambarcaţiune care are la bord doi subofiţeri ce sondează Dunărea cu funii cu carmace şi căngi pentru că scafandrii nu pot interveni acum pe Dunăre din cauza vitezei mari de deplasare a apei şi a pericolului de a fi loviți de cioturile de copaci antrenati de cursul apei.

Acesta este cel de-al treilea eveniment de acest fel înregistrat în cca. trei săptămâni pe Dunăre, în zona județului Tulcea. În primele două cazuri petrecute pe braţul Sulina, în zona localității Crișan, au fost implicate 18 persoane dintre care o tânără de 36 de ani din Letea care este în continuare dispărută.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com