Click pentru a te abona

Bărbat dispărut de 24 de ore pe un câmp mlăștinos din Smârdan

0 Shares

Untitled-1

Luni, 11 ianuarie 2016, un angajat al APIA Tulcea, Adrian Sisu, în varstă de 60 de ani, a ieșit în câmp pentru măsurarea unor terenuri agricole din zona Smârdan, județul Tulcea, pe malul drept al Dunării. Zona care trebuia pozată era destul de întinsă, mlăștinoasă și destul de greu de cuprins în cele câteva ore pe care le avea la dispoziție până la lăsarea întunericului.

În jurul orelor 11:30, bărbatul a coborât din mașina de serviciu și i-a spus colegului care conducea autovehicolul că se întoarce repede pentru că știe foarte bine zona care urma să fie măsurată.

După mai multe ore de așteptare, colegul care-l însotea pe Sisu a pornit în căutarea celui care plecase pe cânp la masurători. L-a strigat, a parcurs o suprafață destul de mare și pentru că n-a văzut nici o urmă de-a colegului său, a alertat instituția (APIA Tulcea) oamenii din sat, poliția și jandarmeria,

Pana în jurul orelor 17:30, când s-a sunat la 112, Adrian Sisu a fost căutat pe câmp de familie, prieteni și de angajații de la APIA, care se gandeau la cel mai grav care s-ar fi putut întâmpla având în vedere faptul că dispărutul sufera de diabet.

Cautarile, la care au participat peste 30 de persoane, dintre care șapte jandarmi, cinci polițiști și cinci lucrători ISU, s-au incheiat aproape de miezul noptii, pentru a fi reluate la primele ore ale diminetii. Familia omului este deja extrem de speriată pentru că, spun oamenii, cel care a dispărut fără urmă nu ar fi avut unde să plece pentru că terenul este mlăștinos iar mai departe începe balta.

Ultima oră: La oa 9,00 a.m., omul afost găsit de jandarmi și de cei de la ISU. Era căzut după ce a  suferit un puseu de tensiune și a rămas în câmp pe tot parcurs nopții care, din fericire nu a fost geroasă. Echipajele SMURD aflate la fața locului l-au stabilizat și apoi l-au condus la spitalul cel mai apropiat.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com