Click pentru a te abona

Bărbat arestat după o urmărire ca-n filme

4 Shares

În urma cu două zile, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa în localitatea Zebil, județul Tulcea. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se armamentul din dotare în încercarea de al opri.

În apropierea localității Sălcioara, comuna Jurilovca, conducătorul auto a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat și reținut pe un câmp din zona localității Jurilovca, fiind vorba de un bărbat de 23 de ani din localitatea Babadag, județul Tulcea.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21.11.2018, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Accidente rutiere pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

La data de 21 noiembrie a.c., un bărbat de 62 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 D, între localitățile Ciucurova și Atmagea, județul Tulcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile drum, respectiv carosabil umed și a intrat în coliziune cu o balustradă metalică a unui pod rutier.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. 

În seara zilei de 21 noiembrie a.c., un bărbat de 73 de ani din Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Horia, județul Tulcea, nu a adaptat viteza de deplasare la condțiile drum, respectiv carosabil umed și ceață densă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din auto.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La data de 21 noiembrie a.c., un bărbat de 68 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, a accidentat un pieton care se afla în traversarea regulamanetară a străzii,  pe marcaj pietonal.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com