Click pentru a te abona

Bănuiți de savârșirea unor infracțiuni de furt calificat, identificați de polițiștii tulceni

1 Shares

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea – Biroul de Investigații Criminale  au identificat trei minori, cu vârste de 10, 13 și 14 ani, toți din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada mai – august 2019, minorii ar fi pătruns în două societăți comerciale, de pe raza municipiului Tulcea, de unde ar fi sustras diferite sume de bani, băuturi răcoritoare și pachete de tigări, de diferite mărci, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii tulceni l-au reținut pe minorul în vârstă de 14 ani, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând ca la data de 19 septembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com