Click pentru a te abona

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, reținut de polițiștii constănțeni

6 Shares

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 30 decembrie 2018, bărbatul în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din orașul Cernavodă și ar fi sustras 2 sticle cu băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de 162 de lei. În momentul în care agenții de securitate au încercat să-l imobilizeze, bărbatul în cauză i-ar fi lovit cu scopul de a păstra bunurile sustrase.

În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 15 ianuarie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, reținut de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat și a 3 percheziții domiciliare efectuate în localitatea Mihail Kogălniceanu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 7 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea Mihail Kogălniceanu și ar fi sustras 150 de lei și 150 de pachete cu țigarete.

În urma cercetărilor, a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului în cauză, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca la data de 15 ianuarie a.c. să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt, identificați de polițiștii constănțeni

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat doi bărbați, în vârstă 19, respectiv 28 de ani, ambii din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanța, 4 paltoane.

Prejudiciul, în valoare de 1300 de lei, a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.  În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Activitatea rutieră

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 46 ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Negru Vodă din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Bărbatul în cauză a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.          În ambele cauze, au fost întocmite dosare penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com