Click pentru a te abona

Baiat de 14 ani și câinele său au fost salavați din flăcări de pompieri

170 Shares

Deflagrația a fost produsă de mai multe recipiente sub presiune (tub spray). Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric. Copilul s-a autoevacuat împreună cu animalul de companie al familiei în balcon, până a fost salvat de pompieri. Băiatul a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare și a feței.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 12:30 în municipiul Tulcea, în urma producerii unei deflagrații urmate de incendiu la un apartament. În momentul producerii evenimentului, în locuință era un băiat de 14 ani și un câine. 10 pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălţime și un echipaj SMURD. Echipajele de pompieri au evacuat copilul pe care l-au predat ambulanței SAJ sosite la fața locului, conștient și cooperant. Au fost distruse bunurile dintr-o cameră.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com